Läckta bilder på LG G4 bekräftar läderbaksida

Nyligen läckte en sida ut bilder på vad som påstås vara den skarpa versionen av LG G4. Bland annat Swedroid postade nyligen ett inlägg om detta: http://www.swedroid.se/lg-g4-hamnar-pa-natet-i-fortid/ där du kan beskåda tydliga bilder på det kommande flaggskeppet.

Man kan fundera på om det är planerade läckor, trots att sajten för den ursprungliga läckan nu plockat ned bilderna. Med tanke på att LG strategiskt läckt ut del för del av flaggskeppet inför presentationen den 28 april så kan detta mycket väl vara en komponent i den andan. Om detta är den skarpa versionen av G4 så ser den ut som en blandning av G Flex2 i bakstyckets kurvatur och såklart stort igenkännande ifrån senaste flaggskeppet G3.

Det jag personligen undrar är om det är standardvarianten som kommer i läder, vilket jag personligen tvivlar på. Ni minns väl den snyggare, röda varianten av G Flex2? Den blev inte standard trots att det var den man fick se flest bilder på.

Att tillmötesgå alla kundgruppers behov i frågan om skräddarsydda baksidor på telefonen är inget nytt. Se bara på Oneplus omtalade bambubaksidor (https://oneplus.net/se/oneplus-one-bamboo-styleswap-cover). Tycke och smak kommer alltid att vara olika, och jag kan tänka mig att veganer och personer som brinner lite extra för djurens rättigheter kommer att avstå denna telefon enbart för att den marknadsförs med varianten med läderbaksidan primärt.

Jag tror att en traditionell metall/plastbaksidevariant kommer att vara standard, som sagt. Det är inte många veckor kvar nu tills vi får reda på det. Skulle inte ha något emot en variant i svart läder. Det vore jävligt metal! \m/

[Uppdatering: Det finns fler varianter, kolla här: http://www.gsmarena.com/lg_g4_gets_revealed_ahead_of_its_scheduled_debut_-news-11874.php ]

Annonser

Om wingman666

Följ mig på G+ https://plus.google.com/+PatrikKarlssonMobileScience eller Twitter @patrikcarlsson1 för att aldrig missa en bloggpost!
Det här inlägget postades i LG G4, Nyheter, rykten och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Läckta bilder på LG G4 bekräftar läderbaksida

  1. whether it be a revelation?

  2. Ping: Det går fort ibland #lgg4 | 63° nord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s